Fisk og poteter med tomatsaus

Fisk og poteter med tomatsaus

Ninguna valoración
Prep. 20min
Total 50min
4 porsjoner

Ingredientes

  • poteter delt i biter (3-4 cm)
    500 g
  • olivenolje pluss ekstra for smøring
    20 g
  • lysing steker, med eller uten skinn (120–200 g hver)
    4
    4 hvit fisk, filet, (alle typer hvit fisk, 120-200 g hver)
  • salt juster etter smak
    1 ts
  • løk delt i to
    100 g
  • hvitløksfedd
    1
  • gulrøtter delt i biter
    70 g
  • hvitvin (opcional)
    40 g
  • tomater delt i biter
    250 g
  • malt svart pepper
    1 - 2 klype
  • vann
    100 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porsjon

Sodio 731.8 mg
Proteína 44.9 g
Calorías 1532.4 kJ / 366.3 kcal
Grasa 6.9 g
Fibra 4.6 g
Grasa saturada 0.9 g
Carbohidratos 30.1 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo