
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
o 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers drained and rinsed
- 80 g black olives pitted
- 350 g cherry tomatoes halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (opcional)
- 10 g lemon juice to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 536 kcal / 2246 kJ
- Proteína
- 32.2 g
- Grasa
- 21.8 g
- Carbohidratos
- 52 g
- Fibra
- 8.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tempeh Bolognaise
30min
Rice Salad with Vegetables
45min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Sweet Potato Curry
30min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Beef Goulash
2h 45min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min