Pasta Salad with Vegetables and Trout
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Vegetables and Trout

3.7 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt to taste
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    o 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
  • 40 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g pickled capers drained and rinsed
  • 80 g black olives pitted
  • 350 g cherry tomatoes halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (opcional)
  • 10 g lemon juice to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
536 kcal / 2246 kJ
Proteína
32.2 g
Grasa
21.8 g
Carbohidratos
52 g
Fibra
8.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas