Dispositivos y accesorios
Tom Yum with Prawns
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces8 sprigs
-
fresh Thai basil10 leaves
-
fresh green chilli1
-
fresh red chilli deseeded1
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
shallots halved240 g
-
olive oil20 g
-
fresh lemon grass outer tough layers discarded, squashed and bruised2 stalks
-
800 g liquid vegetable stockchicken stock800 g
-
fish sauce50 g
-
100 g shiitake mushrooms, fresh, halvedoyster mushrooms, fresh halved100 g
-
large raw prawns, peeled250 g
-
lime juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12.2 g
Calorías
470 kJ /
112 kcal
Grasa
4.5 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
AUTUMNAL SOUPS
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Keralan Fish Curry
30min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Prawn Curry
30min
Green Curry Chicken
55min