
Dispositivos y accesorios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Prep. 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Inf. nutricional por 1 piece
Calorías
49 kcal /
209 kJ
Proteína
3.2 g
Grasa
2.8 g
Carbohidratos
2.8 g
Fibra
0.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Béarnaise sauce
15min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Chicken Mole
50min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Mushroom Risotto
30min
Citrus Margarita
10min
Margarita
10min
Gazpacho
1h 15min
Fish Carnitas
20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min