Dispositivos y accesorios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Prep. 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3.2 g
Calorías
209 kJ /
49 kcal
Grasa
2.8 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Tuna Tartare
40min
Citrus Margarita
10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Jalapeño Poppers
1h
Ceviche
1h 10min