Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
o 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1721 kJ / 412 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 2.6 g
Recetas alternativas
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Garlic Shrimp
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Fish Carnitas
20min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Cod with Citrus Butter
50 min