Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
o 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1721 kJ / 412 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 2.6 g
Recetas alternativas
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Shrimp Sauté
25min
Guacamole
5min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Vegetable Soup
35min
Greek Style Pork Stew
50min
Beef Stroganoff
1h
Asparagus Cream Soup
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min