Dispositivos y accesorios
Salmon Tartare
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
234.8 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
619.3 kJ /
148 kcal
Grasa
11.2 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
2.2 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Mushroom Risotto
30min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Tuna Tartare
40min
Lemon Risotto
30min
Ceviche
1h 10min