Versiones compatibles
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
o 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
o 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 45 g
- Fibra
- 4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Meatloaf
1h 20min
Summer Bolognese Bowl
45min
Sweet and Sour Pork
35min
Mint Chocolate Pudding Cups
2h 50min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Shepherd's Pie
1h 15min
Spaghetti Carbonara
40min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30min
Apple and Kiwi Jam
40min
Egg Salad
30 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min