Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Proteína
- 7.2 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 21.8 g
- Grasa saturada
- 14.1 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 94.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Golden latte
10min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free plain flour
5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Gluten free baking powder
5min
Quinoa sushi
2h 45min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min