Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

3.3 3 valoraciones
Prep. 20min
Total 2h 10min
6 portions

Ingredientes

Mushroom Dashi Broth
  • fresh Swiss brown mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh shiitake mushrooms trimmed
    450 g
  • tamari
    60 g
  • cinnamon quills toasted (see Tips)
    2 ½
  • flaked coconut toasted
    85 g
Dumpling Filling
  • water
    1250 g
  • japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
    500 g
  • tamari
    30 g
  • rice wine vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
    1 ½ tsp
  • agave syrup (optional)
    15 g
  • round wonton wrappers
    20
  • micro herb or edible flowers

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 263.9 kcal / 1104.3 kJ
Proteína 10.9 g
Grasa 10.4 g
Carbohidratos 36.6 g
Fibra 3.6 g
Grasa saturada 8.2 g
Sodio 979.6 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...