Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
TM6 TM5

Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

3.3 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

Mushroom Dashi Broth

  • 450 g fresh Swiss brown mushrooms
  • 1420 g water
  • 30 g kombu

Toasted Coconut Cinnamon Broth

  • 450 g fresh shiitake mushrooms trimmed
  • 60 g tamari
  • 2 ½ cinnamon quills toasted (see Tips)
  • 85 g flaked coconut toasted

Dumpling Filling

  • 1250 g water
  • 500 g japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
  • 30 g tamari
  • 15 g rice wine vinegar
  • 15 g coconut oil
  • 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
  • 15 g agave syrup (optional)
  • 20 round wonton wrappers
  • micro herb or edible flowers

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
263.9 kcal / 1104.3 kJ
Proteína
10.9 g
Grasa
10.4 g
Carbohidratos
36.6 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
8.2 g
Sodio
979.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas