Versiones compatibles
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 36.6 g
- Grasa
- 10.4 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 979.6 mg
Recetas alternativas
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
All-in-one chicken Congee
35min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Soy milk and Mantou buns
6h
Pan-fried pork buns
2h
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork and prawn dumplings
55min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Everyday sourdough loaf
4h 20min