Dispositivos y accesorios
Rainbow cauliflower sushi
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.1 g
Calorías
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
7.2 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Harlequin custard
10min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Coriander pesto pizza
1h 30min
Dairy free tzatziki
24h 5min
Eggless mayonnaise
10min
Green goddess pizza
1h 30min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min