Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Proteína
- 28.6 g
- Carbohidratos
- 75.6 g
- Grasa
- 46.1 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 10.6 g
- Sodio
- 2677.1 mg
Recetas alternativas
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free baking powder
5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min