Dispositivos y accesorios
Mint choc chip ice cream
Prep. 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11.2 g
Calorías
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Grasa
65.3 g
Fibra
9.8 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Breakfast bars
40min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Banana and oat mini muffins
40min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Rice crisp bars
1h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Basic berry muffins
40min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min