Dispositivos y accesorios
Mint choc chip ice cream
Prep. 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11.2 g
Calorías
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Grasa
65.3 g
Fibra
9.8 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Coconut Yoghurt
19h 15min
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Miso soup
30min
Chocolate energy bars
1h
Easy marshmallows
4h 25min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Healthy chocolate mousse
10min