Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cashew bread
- coconut oil, for greasing
- 130 g raw cashews
- 4 eggs
- 45 g pure maple syrup
- 3 tsp apple cider vinegar
- 50 g almond milk
- 30 g coconut flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp ground cardamom
French toast
- 2 eggs
- 80 g almond milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp coconut oil, plus extra for frying
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp pure maple syrup, plus extra for drizzling (optional)
- ¼ tsp ground cardamom
- 100 g pecan halves
- 1 - 2 bananas, peeled and sliced for serving
- 200 g coconut yoghurt, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3603 kJ / 857.8 kcal
- Proteína
- 24.7 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 64.4 g
- Grasa saturada
- 29.5 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sodio
- 722.6 mg
Recetas alternativas
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free flour mix
10min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Carrot poppy seed muffins
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Gluten free waffles with maple bacon
1h