
Dispositivos y accesorios
Raw carrot cake
Prep. 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingredientes
-
cashews for frosting (see Tips)250 g
-
water for soaking
Carrot cake
-
extra virgin coconut oil melted, plus extra for greasing40 g
-
walnuts70 g
-
cashews (see Tips)150 g
-
shredded coconut (see Tips)50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg plus extra for dusting¼ tsp
-
orange zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)1
-
rolled oats60 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
sultanas80 g
Cashew lemon frosting
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
coconut cream130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
raw honey1 tbsp
Inf. nutricional por 1 portions
Calorías
408.8 kcal /
1716.8 kJ
Proteína
9.1 g
Grasa
28.6 g
Carbohidratos
26.7 g
Fibra
6.7 g
Grasa saturada
10.7 g
Sodio
32.7 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda