Dispositivos y accesorios
Almond and blueberry breakfast muffins
Prep. 10min
Total 50min
12 portions
Ingredientes
-
blanched almonds260 g
-
coconut flour30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
eggs3
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)60 g
-
milk of choice (see Tips)120 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
frozen blueberries125 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
93 mg
Proteína
7.1 g
Calorías
884.9 kJ /
210.7 kcal
Grasa
18.1 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dairy and grain free wraps
45min
Almond chocolate mousse
35min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Coconut oat biscuits
45min
Keto Cheesecake
7h 20min
Cashew bread French toast
1h 40min
The ultimate low carb celebration cake
1h 20min
Health by chocolate torte (Skinnymixers)
45min
Keto bread rolls
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Healthy banana bread
1h 15min