Dispositivos y accesorios
White chocolate mousse cups
Prep. 45min
Total 3h 35min
20 portions
Ingredientes
Sponge
-
eggs3
-
caster sugar100 g
-
self-raising flour100 g
Strawberry purée
-
frozen strawberries400 g
-
caster sugar2 tsp
Mousse
-
coconut milk160 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces250 g
-
cream cheese80 g
-
thickened cream (see Tips)450 g
Assembly
-
fresh strawberries cut into slices, for garnishing200 g
-
fairy floss (optional), for decorating
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
82 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
960.4 kJ /
228.7 kcal
Grasa
15.8 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
10 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate mint thins
2h 30min
Summer ice cream cake
4h 50min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Chocolate mousse
3h 20min
Marshmallow icing
7h 40min
Gravity cake
2h
Jelly roll-ups
25h 45min
Whoopie pies
1h 20min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Bliss ball rocket skewers
30min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Salted caramels
4h 40min