Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
- 1 garlic clove
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp salt, plus extra to serve
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 1 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- 70 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 70 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 350 g firm tofu, cut into cubes (2 cm)
- 30 g fresh baby spinach leaves, cut or torn into pieces
- 6 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 20 g lemon juice, to taste
- 4 slices rye bread, toasted, to serve
- 1 avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1448 kJ / 344.8 kcal
- Proteína
- 15.8 g
- Carbohidratos
- 20.3 g
- Grasa
- 20.8 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 325 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Potato and green pea curry
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Millet cashew stir-fry
30min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan moussaka
1h 50min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan Caesar dressing
5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Sweet potato lasagne
1h 20min