Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- extra virgin olive oil spray
- 40 g buckwheat groats
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 5 garlic cloves
- 300 g tempeh, cut into pieces (approx. 3-4 cm - see Tips)
- 30 g plant-based milk of choice
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ brown onion
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices
- ½ red capsicum (approx. 100 g), cut into pieces (2 cm)
- 350 g fresh baby corn (see Tips)
- 350 g fresh pineapple, cut into pieces (2 cm)
- 3 tomatoes, cut into eighths
- 100 g snow peas
- 2 - 3 tbsp coconut sugar
- 2 - 3 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Carbohidratos
- 55.7 g
- Grasa
- 38.6 g
- Fibra
- 13.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan moussaka
1h 50min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Tofu scramble
25 min
Yasai miso ramen
35 min
Rendang curry
30 min
Potato and green pea curry
50 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min