
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- extra virgin olive oil spray
- 40 g buckwheat groats
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
- 5 garlic cloves
- 300 g tempeh cut into pieces (approx. 3-4 cm - see Tips)
- 30 g plant-based milk of choice
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- ½ brown onion
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices
- ½ red capsicum (approx. 100 g), cut into pieces (2 cm)
- 350 g fresh baby corn (see Tips)
- 350 g fresh pineapple cut into pieces (2 cm)
- 3 tomatoes cut into eighths
- 100 g snow peas
- 2 - 3 tbsp coconut sugar
- 2 - 3 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 700.5 kcal / 2942 kJ
- Proteína
- 26.9 g
- Grasa
- 38.6 g
- Carbohidratos
- 55.7 g
- Fibra
- 13.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tofu scramble
25min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Rendang curry
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Chilli con tempeh
20min
Soba noodle mee goreng
40min