
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g frozen mixed berries (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 140 g raw sugar plus extra for sprinkling
- 1 pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
- 200 g fresh mixed berries (see Tips)
- 80 g white rice flour (see Tips)
- 60 g potato starch
- 20 g arrowroot flour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ⅛ tsp salt
- 40 g unsalted butter softened and cut into pieces
- 60 g full cream milk
- 1 egg
- mascarpone cheese to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 314.2 kcal / 1319.8 kJ
- Proteína
- 5.7 g
- Grasa
- 7.3 g
- Carbohidratos
- 54.5 g
- Fibra
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Sodio
- 158.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min