Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Kibbeh
- 100 g brown onion, cut into halves
- 600 g lamb mince
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel seeds
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 - 2 tsp sea salt flakes, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 160 g fine burghul
- 80 g water
Filling
- 70 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 30 g brown onion
- 20 g olive oil
- 50 g walnuts, cut into pieces
Green tahini
- 1 garlic clove
- 1 lemon, juice and zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith
- 8 sprigs fresh mint, leaves only (approx. 20 g)
- 120 g tahini
- sea salt flakes, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 80 g water
Assembly
- vegetable oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 588 kJ / 140 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Carbohidratos
- 4.4 g
- Grasa
- 9.9 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 248.4 mg
Recetas alternativas
Tandoori chicken
1h 35min
Baba ghanoush
1h
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Baharat spice mix
5min
Chicken with rice
1h
Cachupa with pork and beans
Ninguna calificación
Spiced cauliflower pilau
20min
Fish soup
40min
Toum
15min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min