Dispositivos y accesorios
Corn chips with salsa roja
Prep. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1152.6 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
3.9 g
Carbohidratos
38.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Mexico
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Coleslaw
10min
Refried beans
10min
Spiced cauliflower pilau
20min
Everyday Indian curry paste
30min
Bombay aloo
40min
Gluten free flatbreads
40min
Palak paneer
1h 15min
Harissa
25min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Mixed mushroom burgers
50min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Arrabbiata sauce
20min