
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů cukety na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička čerstvě mletého černého pepře
- 300 gramů těstovin plněných, typ ravioli
- 5 ančoviček v oleji okapaných
- 2 - 3 lístky bazalky omyté a osušené
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 384 kcal / 1607 kJ
- Proteína
- 15 g
- Grasa
- 29 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Fibra
- 1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Cuketovo-rajčatová polévka
40min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50min
Rizoto s parmazánem
30min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Špenátové rizoto
30min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Quiche s cuketou a šunkou
1h 20min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min