Pear and Goat's Cheese Flatbread
TM5 TM6

Pear and Goat's Cheese Flatbread

4.9 (21 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 110 g water
  • 10 g fresh yeast
  • 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 3 pears (e.g. Conference or Comice)
  • 1 lemon, juice only
  • 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
  • 80 g double cream
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 1 - 2 Tbsp halved walnuts (opcional)
  • 2 Tbsp runny honey

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1632 kJ / 390 kcal
Proteína
11.7 g
Carbohidratos
37.5 g
Grasa
20.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas