Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
300
g plain flour
o wholemeal flour - 80 g water, ice cold
- 220 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
80
g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
o Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 80 g shallots, halved
- 5 sprigs fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
-
400
g fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
o fresh button mushrooms, sliced - 80 g double cream
- 3 - 4 pinches ground black pepper, to taste
- 1 medium egg, lightly beaten, for brushing
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 3680.1 kJ / 879.6 kcal
- Proteína
- 20.2 g
- Carbohidratos
- 65.4 g
- Grasa
- 61 g
- Grasa saturada
- 37.4 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 987.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom Risotto
30min
Feta and Herb Muffins
35min
Focaccia
3h
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Mini Mushroom Galettes
1h 55 min
Egg White Chocolate Cake
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min