
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
300
g plain flour
o wholemeal flour - 80 g water ice cold
- 220 g unsalted butter diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg to taste
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt to taste
-
80
g Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
o Parmesan cheese cut in pieces (2 cm) - 80 g shallots halved
- 5 sprigs fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
-
400
g fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
o fresh button mushrooms sliced - 80 g double cream
- 3 - 4 pinches ground black pepper to taste
- 1 medium egg lightly beaten, for brushing
- fresh thyme leaves for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 879.6 kcal / 3680.1 kJ
- Proteína
- 20.2 g
- Grasa
- 61 g
- Carbohidratos
- 65.4 g
- Fibra
- 3.8 g
- Grasa saturada
- 37.4 g
- Sodio
- 987.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM6)
15min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min