Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

4.9 11 valoraciones
Prep. 55min
Total 2h 10min
4 portions

Ingredientes

Gluten-free Cheddar Puff Pastry
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    250 g
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • water cold
    120 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
Filling
  • cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
    400 g
  • olive oil plus 20 g
    2 Tbsp
  • fresh sage leaves
    10
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • red onions quartered
    80 g
  • gluten-free plain white flour
    20 g
  • milk
    200 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pine nuts
    40 g
Pithivier
  • medium egg beaten
    1

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 1101 kcal / 4576 kJ
Proteína 20 g
Grasa 80 g
Carbohidratos 74 g
Grasa saturada 40 g
Sodio 1151 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...