Versiones compatibles
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 74 g
- Grasa
- 80 g
- Grasa saturada
- 40 g
- Sodio
- 1151 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2h 55min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min