Versiones compatibles
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 74 g
- Grasa
- 80 g
- Grasa saturada
- 40 g
- Sodio
- 1151 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Olive Bread Rolls
2h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Spelt Bread
1h 45min
Gluten Free Bread
1h 40min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25 min