Pissaladière
TM6 TM5 TM31

Pissaladière

4.4 (12 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • olive oil, for greasing
  • 80 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    o 10 g fresh yeast, crumbled
  • 200 g strong white bread flour
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Topping

  • 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
  • 80 g olive oil, plus extra for greasing
  • 500 g onions, quartered
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
  • 60 g black olives, pitted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
493 kJ / 118 kcal
Proteína
3.5 g
Carbohidratos
11.4 g
Grasa
6.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas