Versiones compatibles
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 148 kJ / 36 kcal
- Proteína
- 1.6 g
- Carbohidratos
- 3 g
- Grasa
- 1.8 g
- Fibra
- 0.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Aubergine and Almond Dip
20min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Shallot Tarte Tatin
2h
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2h 30min
Red Pepper Houmous
5min