Versiones compatibles
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beetroot Blinis
- 2 medium eggs, separated
- 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 170 g plain yoghurt
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed
Horseradish Cream
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g crème fraîche
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g crayfish tails, cooked
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 148 kJ / 36 kcal
- Proteína
- 1.6 g
- Carbohidratos
- 3 g
- Grasa
- 1.8 g
- Fibra
- 0.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Porridge with Pear Compote
25min
Green Goodness Soup
10min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Curried Squash Galette
1h 20min
Summer Pudding
8h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Overnight Oats with a Peach Compote
8h 45min
Pear and Blueberry Crumble
45min