Dispositivos y accesorios
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Prep. 25min
Total 2h 20min
30 pieces
Ingredientes
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
2 g
Calorías
395 kJ /
95 kcal
Grasa
7.9 g
Carbohidratos
3.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas Day
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Gazpacho
1h 15min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Pea and Mint Risotto
40min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min