Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quick Puff Pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 110 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Wellingtons
- 20 g dried porcini mushrooms
- water, boiling, for mushrooms
- 4 fresh portobello mushrooms
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus 2 Tbsp for frying
- 60 g fresh baby spinach
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g Camembert, thinly sliced (1 cm)
- 1 large egg, beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3295 kJ / 792 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 55 g
- Grasa saturada
- 30 g
- Sodio
- 1100 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Root Vegetable Gratin
1h
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Refried Beans
20min
Colcannon
35 min
Curried Squash Galette
1h 20min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min