Spinach and Butternut Squash Roulade
TM6 TM5 TM31

Spinach and Butternut Squash Roulade

4.6 ( 12 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)
  • 1 Tbsp olive oil
  • 250 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
  • 200 g fresh spinach washed, dried and roughly chopped
  • 140 g unsalted butter diced
  • 140 g plain flour
  • 250 g milk
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 large eggs separated
  • 180 g cream cheese with chives

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
712 kcal / 2980 kJ
Proteína
22.7 g
Grasa
56.9 g
Carbohidratos
27.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas