Versiones compatibles
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Garlic Mayo
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g sunflower oil
- 1 garlic clove
- 1 medium egg
- 1 tsp dry sherry
- 20 g lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine and Potato Croquettes
- 4 aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil, plus extra, for greasing
- 4 pinches fine sea salt
- 500 g water
- 280 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 1 medium egg
- 100 g breadcrumbs (see tip)
- 100 g breadcrumbs
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 462 kJ / 110 kcal
- Proteína
- 2 g
- Carbohidratos
- 4 g
- Grasa
- 10 g
- Fibra
- 0.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tomato Sauce
40min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Pistachio Cupcakes
40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Fresh Pasta Dough
1h
Creamy Tomato Soup
25min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min