Prawn and Asparagus Basil Ravioli
TM6 TM5 TM31

Prawn and Asparagus Basil Ravioli

4.6 (14 valoraciones )

Ingredientes

Basil Pasta Dough

  • 30 g fresh basil leaves
  • 3 large eggs
  • 330 g 00 flour
  • 1 Tbsp olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Ravioli Filling

  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g bread
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 120 g onions, quartered
  • 100 g asparagus, woody ends discarded
  • 30 g large raw prawns, peeled, deveined
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp ground black pepper

Assembly

  • 00 flour, for dusting

Cooking

  • water, for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2320.4 kJ / 554.6 kcal
Proteína
23.4 g
Carbohidratos
70.1 g
Grasa
19.4 g
Grasa saturada
8.3 g
Fibra
3.6 g
Sodio
1280.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas