
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
-
35
g sake
o water - 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion sliced diagonally
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 156 kcal / 654 kJ
- Proteína
- 4 g
- Grasa
- 6 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Fibra
- 5 g
- Grasa saturada
- 0.9 g
- Sodio
- 670 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Watercress Soup
25min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min