Cassoulet with Duck and Extra Veg

Cassoulet with Duck and Extra Veg

3.6 9 valoraciones
Prep. 15min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
    2
  • olive oil
    4 Tbsp
  • garlic cloves
    2
  • leek white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
    1
  • carrots sliced 1 cm (approx. 100 g)
    2
  • celery stalk sliced 1 cm (approx. 60 g)
    1
  • courgette sliced 1 cm (approx. 200 g)
    1
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • bay leaves
    2
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • water hot
    300 g
  • tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
    480 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 407 kcal / 1702 kJ
Proteína 26 g
Grasa 19.8 g
Carbohidratos 25.8 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...