Bacon, Leek and Emmental Tart
TM6 TM5

Bacon, Leek and Emmental Tart

4.4 (35 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)
  • 1 medium egg, beaten
  • 150 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 300 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 200 g bacon lardons
  • 200 g crème fraîche
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 100 g mixed salad leaves
  • balsamic vinegar, for drizzling

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2537 kJ / 612 kcal
Proteína
18 g
Carbohidratos
20 g
Grasa
51 g
Grasa saturada
25 g
Sodio
713 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas