Dispositivos y accesorios
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Prep. 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21.3 g
Calorías
1943 kJ /
463 kcal
Grasa
24.5 g
Carbohidratos
38.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dining in with Friends
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Carrot and Ginger Soup
5min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Buckwheat Crêpes
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Green Goodness Soup
10min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min