Dispositivos y accesorios
Sumac and Tahini Houmous
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
268 mg
Proteína
7 g
Calorías
1436 kJ /
347 kcal
Grasa
27 g
Grasa saturada
4 g
Carbohidratos
16 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Post-partum
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Basil Pesto
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Coconut Dhal
20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Best Basic Houmous
5min