Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1604 kJ / 385 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 25.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Lentil Moussaka
3h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h