Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1604 kJ / 385 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 25.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Root Vegetable Gratin
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Pea and Mint Risotto
40min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h