Lentil Moussaka
TM6 TM5 TM31

Lentil Moussaka

4.7 ( 259 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g red lentils
  • water for soaking
  • 120 g Parmesan cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)
    o vegetarian hard cheese crust removed, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g olive oil
  • 150 g onions quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 red pepper deseeded and cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 120 g red wine
  • 1 sprig fresh oregano leaves only
  • 1 tsp ground ginger
  • 2 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 550 g aubergines cut into slices (1 cm)
  • 40 g unsalted butter diced
  • 500 g whole milk
  • 40 g spelt flour

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
443 kcal / 1863 kJ
Proteína
20 g
Grasa
25 g
Carbohidratos
29 g
Fibra
8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas