Springtime Risotto
TM6 TM5 TM31

Springtime Risotto

4.4 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 120 g carrots, cut in pieces
  • 100 g fennel bulbs, cut in pieces
  • 150 g fresh green peas, shelled
    o 150 g frozen green peas, shelled
  • 150 g red radishes, quartered

Pesto

  • 10 g fresh basil
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 50 g pine nuts
  • 30 g olive oil
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste

Risotto

  • 500 g water
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 250 g risotto rice
  • 800 g vegetable stock
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1411 kJ / 336 kcal
Proteína
8 g
Carbohidratos
40 g
Grasa
16 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas