Dispositivos y accesorios
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut in florets (3 cm)450 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garam masala (see tip)2 Tbsp
-
coconut oil, (see tip)unsalted butter diced40 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)480 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milkdouble cream100 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
902.5 mg
Proteína
13.4 g
Calorías
1752.5 kJ /
418.9 kcal
Grasa
21.5 g
Fibra
13.8 g
Grasa saturada
11.3 g
Carbohidratos
46.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Manifesto
203 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Our Kitchens Are A Window To The World
35 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Like Never Before
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Online Like Never Before
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Creamy Coconut Dhal
25min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Pad Thai
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Sumac-spiced Houmous
5min