Dispositivos y accesorios
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
Prep. 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dairy-free milk of choice (unsweetened)80 g
-
dairy-free spread (eg. dairy-free margarine)50 g
-
caster sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
white button mushroom, fresh halved200 g
-
garam masala1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1209.7 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
1061.6 kJ /
253.7 kcal
Grasa
18.9 g
Fibra
6.2 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
17.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Community Stars Showcase Vol. 2
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min