Chick Pea Curry
TM6 TM5 TM31

Chick Pea Curry

4.1 (81 valoraciones )

Ingredientes

  • 480 g tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    o 250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)
  • 4 garlic cloves
  • 350 g onions, quartered
  • 50 - 60 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp chilli powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 Tbsp amchoor (dried green mango powder)
  • 1 tsp garam masala
  • 800 g tinned chopped tomatoes
    o tomatoes, chopped
  • 1 tsp fine sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1436 kJ / 343 kcal
Proteína
12.5 g
Carbohidratos
35.4 g
Grasa
16.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas