Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 74.9 g
- Grasa
- 49.1 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 1343.9 mg
Recetas alternativas
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mushroom Wellington
2h 20min