Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 74.9 g
- Grasa
- 49.1 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 1343.9 mg
Recetas alternativas
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Paneer Tikka Pizza
2h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Vegetarian Chilli
35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Mexican Quinoa Salad
30 min