
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
o 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (opcional)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Proteína
- 16.8 g
- Carbohidratos
- 35.1 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasa saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 1962.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30min
Pasta alla Nerano
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chilli Con Carne
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min