Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
TM6 TM5

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.9 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 160 g couscous
  • 1 heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
    o 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip)
  • 250 g water
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g brown onions, quartered
  • 250 g beef mince, broken in pieces
  • 3 tsp ras el hanout (see tip)
  • 10 g vegetable oil
  • 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
  • ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (opcional)
  • ground black pepper, to taste
  • 4 Tbsp Greek yoghurt (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1757.3 kJ / 420 kcal
Proteína
16.8 g
Carbohidratos
35.1 g
Grasa
23.4 g
Grasa saturada
6.3 g
Fibra
2.5 g
Sodio
1962.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas