
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 čajová lžička kaparů, nakládaných (cca 5 gramů)
- 1 konzerva tuňáka konzervovaného v oleji (cca 80 gramů), okapaného
- 100 gramů másla změklého
- 1 čajová lžička sardelové pasty (cca 5 gramů)
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 69 kcal / 289 kJ
- Proteína
- 1.54 g
- Grasa
- 7.02 g
- Carbohidratos
- 0.16 g
- Fibra
- 1.85 g
Recetas alternativas
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min
Ředkvičková omáčka s křenem
Ninguna calificación
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Chřestový salát s mangem
35min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Citrónové máslo s petrželí
50min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15min
Sýrová pomazánka Almogrote
1h
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min
Datlovo-sýrová paštika
5min