Dispositivos y accesorios
Potato gnocchi
Prep. 40min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.4 g
Calorías
1410 kJ /
337 kcal
Grasa
4.2 g
Fibra
3.9 g
Carbohidratos
65.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Potato fritter burgers with spinach
35min
Jasmine Rice
35min
Hollandaise Sauce
15min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Provençal tart
1h 15min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Steak tartare
30min
Vegan bean burger
1h 20min
Roquefort Sauce
20min