Gluten-free mini pizzas
TM6

Gluten-free mini pizzas

3.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 650 g water
  • 40 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
  • 700 g gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting
  • 80 g rapeseed oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp citric acid
    o 30 g lemon juice

Pizza Toppings

  • 300 g tomato sauce
  • 1 courgette, cut in slices
  • 5 - 6 black olives, pitted, cut in slices
  • 2 red peppers (small), cut in strips
  • 3 tbsp sweetcorn kernels, canned
  • 1 carrot, cut in slices or triangles
  • 100 g small mozzarella balls, cut in half

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1486.1 kJ / 355.2 kcal
Proteína
11.2 g
Carbohidratos
54.7 g
Grasa
13.1 g
Grasa saturada
2 g
Fibra
8.6 g
Sodio
0.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas