Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Stuffing
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g pine nuts
- 300 g mince (pork or chicken)
- ¼ - ½ tsp ground cinnamon, to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g raisins
- 100 g prunes, pitted
- 2 - 3 Tbsp breadcrumbs
- 2 medium eggs
Chicken
- 1 chicken (approx. 2 kg)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 300 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g unsalted butter, diced
- 180 g port
- 180 g dry white wine
- 200 g water
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1439 kJ / 344 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 26.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon burgers
25min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Nectarine Smoothie
5min
Lemon cake
2h