Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 1391 kJ / 331 kcal
- Proteína
- 40.4 g
- Carbohidratos
- 0.8 g
- Grasa
- 18 g
- Fibra
- 2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Rybí rolky s houbovou náplní
Ninguna calificación
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Bob čorba
13h 15 min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Ninguna calificación
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48h